Semporna

Nu sitter vi pa fastlandet och klappar pa vara nojda magar. Har namligen dagen till ara tagit oss till Semporna for lite foodshopping. Vi borjade med att ata en lyxlunch bestaende av vitloksbrod, lasagne och appelpaj. Nom nom nom, Gick sedan till marknaden for att kopa med oss lite fornodenheter sa som mango, apelsiner, ananas, choklad, sodavatten, yoghurt och flingor. Nu ska vi nog klara oss bra ett par dagar till pa Mabul.

Planen ar att stanna pa on tills den 6e eller 7e december. Sedan vidare till KK, flyg darifran till KL och sedan den 10e december hoppar vi antagligen pa flyget till Sverige.
Vi hoppas verkligen pa att tiden stannar lite for vi vill inte aka hem annu.

Internet pa on fungerar valdigt daligt, och nu sitter vi pa ett cafe sa har tyvarr inga bilder att bjuda pa....


Kommentarer
sofia blixt

Hej på er!
Låter som ni har det härligt:)
Här har jag det bara bra, sitter just nu på jobbet, kollar ut och ser grått o trist väder ca 6grader ute. såg att ni får sätta på er fleccjackan när det är 27grader haha det är ju så man blir tårögd;) men här är man inge bitter, var och små shoppade lite igår dom har ju öppnat lite fler nya affärer på erikslund nu, julsaker överallt i butikerna nu, glögg pepparkakor och lussebullar, de ni! hoppas att snön snart börjar falla:) Har iaf bokat in en sälen resa vecka 2 så får vi inge snö här så kanske det finns nåt där:) I helgen verkar alla åka till friens arena o kolla på shm, men jag och anna ska dra till uppsala och shoppa och ta en krog sväng:)
puss och kram på er, glöm inte att ta med lite sol hem sen:D

2012-11-23 @ 09:31:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0