Full Moon Party

Igar dok vi med varldens mest agressiva haj. BULLSHARK!!!! Skitlaskigt. Den kom lixom ifran ingenstans och helt plotsligt var man lovligt byte for den 3 meter langa tjocka hajen. Men ingenting skedde med varken oss eller de andra miljoner dykarna som var dar. Maktig kansla.
Annars var inte dykningen inte sa spectakular, ingen Sipadanklass direkt. Det var dalig visibility och alldeles for crowded. Vi vill dyka sjalva, sa som vi ar vana vid fran Mabul!

Idag ar det Full Moon Party och vi ska slappa hela dagen for att orka med. Det pastas att ingen kommer hem fore soluppgangen sa vi far se hur det slutar. Det ar utcheckning kl elva imorgon sa fore det maste vi vara tillbaka!

Vi drar namligen vidare, (troligtvis, om vi inte missar utcheckningen) till Ko Tao for lite mer dykning da. Billigaste dykningen i varlden sags det. Far se om det avspeglar sig i kvalitetn eller hur det blir!

/Marielle


Kommentarer
Sandra

Åh det låter alldeles härligt det ni har för er! Kan tänka mig att ni inte längtar hem ett endaste dugg. =)

Njut en massa! Jag förväntar mig en helkväll med diabildsvisning och en massa otroliga historier när ni kommer hem.

KRAM!!

2012-10-30 @ 14:04:33
URL: http://parlsjo.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0