På med sunscreen och solkräm

Här i Sempurna är det varmt, säkert 32 grader i skuggan! Men det är långt ifrån samma värme som inne i Tawau och Kuala Lumpur. Det har nog att göra med att Sempurna ligger vid havet. Vi kan faktiskt se havet för första gången på den här resan. :D

Bussresan till Sempurna var intressant och lite läskig, eftersom dom har vänstertrafik. Väldigt konstigt, både ratten och körriktningen är år helt fel håll. Skulle aldrig våga köra här..



Nu sitter vi och tar igen oss lite i skuggan på en restaurang, har precis ätit lite bruchetta och club sandwich som mättade våra magar.

Boende och dykning på sipadan är nu bokat och klart! Tre nätter stannar vi på Mabul Island, sol, bad och dykning står på schemat. Som vi har längtat! Klockan tre går båten ut till ön, vi lär nog sitta här i skuggan tills dess..

/Elin


Kommentarer
Bibbi

vad härligt det låter och jag hoppas verkligen att ni får se valhajen :-)
Idag är mormor och jag i Stockholm och ska gå på personal shopping, det blir kul för oss.

Kram kram Mamma Bibbi

2012-10-08 @ 09:50:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0