Rena fötter

Sitter på Starbucks och tar igen oss efter en oerhört hektisk och svettig dag. Gick ut från hostelet för första gången denna dag vid halv tre. Då gick vi ut och käkade lite brunch bestående av tandoori kyckling och något som kallas naan bröd. Kryddstarkt och gott!

Sen gick vi in på Central Market för att svalka oss lite. Galet varmt idag! Vi gick förbi en stor pool med massa fiskar i och betalade 5rm (ca 10 sek) för att få stoppa ner våra stackars smutsiga fötter. Det var en mycket märklig känsla! Till att börja med så kunde vi inte ha fötterna nere i mer än några sekunder utan att det kittlades alldeles förskräckligt! Vi skrattade så vi grät och folk tittade på oss och skrattade åt oss. "Hur ska vi kunna sitta här i 10 minuter?!" frågade vi oss själva. Men efter ett tag så var det faktiskt riktigt behagligt, om än en konstig känsla, speciellt när dom stora fiskarna kom och nafsade oss mellan tårna. Såhär i efterhand skulle vi båda kunna tänka oss att göra om det!

/Elin och Marielle


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0