Sultanen från Agraba

Äntligen framme i Tawau, bara 5 timmar senare än beräknat. Flygturen gick bra, vi sov nästan hela tiden.

Vi har fördrivit tiden på flygplatsen med att prata med en sultanson, trodde vi från början.. Det visade sig att han, som heter Abu, bara var en vanlig Malaysian från Tawau. Han sa att han var 22 år, men såg ut som 15, och hade studerat till ingenjör i Singapore. Han insisterade på att vi skulle åka med honom och hans kompis in till stan, och inte ta taxi. Efter mycket om och men så godtog vi hans förslag, inte utan att vara lite nervösa! Men allt gick bra och nu är vi på ett lyxigt hotell inne i Tawau. Som han förövigt har betalat, för att fira våran nya vänskap, mot att han skulle få bo hos oss ifall han kom till Sverige. När vi ringde receptionen för att få koden till Internet så kom en betjänt upp till fjärde våningen för att ge oss koden. Känns väldigt flott! Undra om dom har frukost här?

Imorgon åker vi tidigt tidigt in till Semporna och vidare till Mabul Island, där vi ska dyka på Sipadan Island. Spännande!

/Elin och Marielle


Kommentarer
Kajsa kises

Haha! Underbart:) Det är så man ska jobba

2012-10-10 @ 08:17:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0