28 dagar kvar

Nu var det gjort, så med andra ord kan jag bocka av en punkt på listan. Att fixa en blogg. Måste ju såklart pillar lite med header och presentation, jag som är så himla teknisk av mig.. Men man måste ju ha en liten reseblogg när man ska ut och resa. När till och med mamma frågar efter en så han man nästan inget val och det blir dessutom som en liten dagbok så vi kan tjuvkika tillbaka om vad vi egentligen gjorde.. :)
 
28 dagar kvar till avfärd och jag har fortfarande inte fattat att vi ska åka. Tror inte nån av oss har fattat det. Men det ska bli sååå himla awesome! 37 dagar på resande fot med Malaysia som huvudmål och en bästa vän vid sin sida. Jag kan ju inte säga annat än att jag längtar!
 
/Elin

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0