El Nido levererar ögongodis

Duli beach - Helt fantastisk och nästan helt öde. Vi körde dit på varsin liten moppe och myste hela dagen! 
Ja ni ser ju själva. Strålande vackert och helt orört. Fanns ett litet resort som ägs av en holländsk kille och det var allt. Paradis med stort P.  
 
En annan dag var vi på islandhopping, vi träffade ett svenskt par en kväll och de hade köpt sig en makalös strand och vi fick följa med dem på deras båt ut bland öarna istället för att boka en turistbåt så det var ju hemskt fördelaktigt. Vi spenderade en hel dag snorklade och soldyrkande. Besökte gömda laguner med kayak och badade i kristallklart vatten. 
Vid ett tillfälle kom en liten barbåt. Serverade de flesta nödvändigheter för en billig penning. Dessutom hade han en högtalare med musik som man kunde njuta av. Typiskt bra dag. 
En tredje dag spenderade vi på en strand jag inte minns namnet på, den var inte lika fotogenisk som de andra så inte så många bilder tagna där tyvärr. Men en fin solnedgång kan vi bjuda på! 
Det var någon som lekte med en drone runt på stranden och jag VILL HA. Så coolt. Jag är så avis. 
 
 
Förutom att chilla på stränder hela tiden sysselsatte vi oss med god mat, massage,  gott sällskap och några barkvällar. 
Ett mega inlägg  här nu då eftersom internet sög i El Nido. 
 
Eftersom det är bra internet här kan det nog komma ett till nytt inlägg i dagarna. Hej! 
 
/Marielle 


Kommentarer
Lotta Sjöberg

Åhh!! Vilka fantastiska stränder och badvatten inte utan att man blir lite avundsjuk på er. Här har vi vinter med snö och 15 minusgrader.
Ha det bra och god fortsättning på er. / mamma Lotta

2016-01-04 @ 18:32:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0