One week left

Japp det stämmer.. Om en vecka är hemma igen i kalla Sverige. Ska bli spännande att se hur vi klarar kylan, vi är ju vana vid 30 plus. Fryser så fort temperaturen sjunker några grader bara, det är konstigt alltså!

På fredag lämnar vi Mabul. Kommer bli himla sorgligt. Vi har ju blivit som en enda stor familj under den tid vi spenderat här och många av dessa personer kommer vi nog aldrig mer att träffa. Det är en ganska underlig tanke och väldigt ledsam.

Under dom senaste dagarna så har vi inte gjort speciellt mycket alls. Marielle har inte varit på topp alls. Febrig och lite magproblem. Jag hoppas innerligt att hon känner sig bättre imorgon. Inte så optimalt att ligga sjuk i denna värme och speciellt inte våra sista dagar här.. Jag har hållt mig på land också, mest legat i skuggan och latat mig. Inte fel det heller, jag klagar inte!

Blir tyvärr inga bilder i detta inlägg heller. Internet här på ön är fortfarande kasst. Lånar en väns internet för tillfället.
Men nu kallar sängen, Marielle somnade för flera timmar sedan...
Höra igen på lördag när vi kommer till KK.
Godnatt
/Elin

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0