Malapascua

Nu är vi här. Nu börjar semestern på riktigt. Det var en låååång resa hit, drygt 40 timmar från dörr till dörr, men som ni säkert anar så var der värt mödan. 

Vi har checkat in oss på ett litet bambuguesthouse och planen är att försöka hålla oss vakna till 19  iallafall för att kanske få ordning på jetlaggen. Verkligen dygnsförvirrade. Hjärnan hänger inte med när man lyfter från Europa kl 20 och sover en 10 timmar och landar kl 18 i Asien samma dag, för att sen va vaken en hel natt (som är dag i Sverige) och försöka sova på bussen när det är dag här men natt hemma. Ja ni förstår ju. Eller ja. Till och med krångligt att skriva så vi lämnar det. Trötta är vi.

Imorgon ska vi inte göra något speciellt. Bara försöka komma in i någon slags rytm. Vi vaknar väl sökert i ottan så får se vad man kan hitta på då. 

Det är dåligt med internet här verkar det som men vi håller er uppdaterade så gott det går.

/Marielle och Elin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0