Varm dag!

Idag har det varit alldeles förskräckligt varmt! Man svettas bara genom att sitta still.. Vi har fördrivit tiden genom att följa med och "snorkla", fast egentligen så håller vi till i skuggan av båten eller ligger och guppar precis bredvid båten. Men man får ta alla tillfällen att komma ifrån bryggorna här för lite miljöombyte. Men vi klagar inte!

Sipadan igår var bra, inte lika bra visibility som förra gången dock. Men det blir vad man gör det till och när man tecknar massa skojiga tecken till varandra under vattnet så blir det hela ytterligare lite roligare... :P

Ikväll ska livebandet spela, för tillfället så soundcheckar dom här utanför. Det kommer nog bli himla nice hoppas vi på. Har kommit en grupp på ca 35 kineser hit idag. Så nu är vi inte lika ensamma här som innan. Vi har lärt oss av den här resan att kineser brukar vara lite speciella.. Men dom åker om 3 dagar, så vi ska nog överleva.

Imorgon blir det nog ytterligare lite "snorkling", sen planerar vi att göra ett dyk här omkring Mabul. Kommer bli awesome!

Nu väntar duschen innan middagen står på bordet. Hoppas på att internetuppkopplingen blir bättre nu, så då ska vi nog kunna fixa lite bilder också!

/Elin


Kommentarer
Anonym

<3

2012-11-10 @ 15:09:43
Anonym

Vi ser fram emot bilderna! Kram mamma Lotta

2012-11-10 @ 15:18:12
Anonym

<3

2012-11-11 @ 03:16:58
Lotta

Vi ser fram emot bilderna!
Här hemma eldar vi ljus i hösrmörkret!
Kram Mamma Lotta

2012-11-11 @ 17:17:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0