Solsken

Återigen har min kropp fått sig en omgång hos massören. Fantastiskt! Gillar rutinen vi fått till på denna ö också. Sova-stranden-happyhour-massage-middag-sova. Inte så tokigt det inte.

Har spenderat i princip hela dagen på stranden under parasollet. Lat dag, riktigt skönt. Imorgon tar vi oss antagligen här ifrån, norrut mot Thailand. Nästa mål är ännu en ö, Ko Samui, planerar även en tur till Ko Tao och Ko Pha Ngan. Där kommer vi antagligen spendera våra sista dagar innan Bangkok.

Åt en riktigt god middag idag. Friterade vitlöksräkor, softshellcrabs och chicken chashewnut med ris. Mmm lovely! Även om det var lite konstigt att äta krabba med skal på....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0