God Jul 🎄

God morgon och God Jul!

Vi spendera natten till julafton pÄ ett lyxigt hotell i Cebu, det fanns bÄde varmvatten, badkar, air-condition, stora sköna sÀngar, inkluderad frukost och Àven en pool pÄ hotellomrÄdet. För oss som Àr vana vid bambuhyddor pÄ Malapascua sÄ Àr ju detta rena lyxen!

Nu sitter vi och Àter den inkluderade frukosten, var ingen dÄlig buffé som var uppdukad. Resten av dagen ska vi spendera pÄ flygplatsen för att ta oss frÄn Cebu till El Nido.

Hoppas ni fÄr en bra jul dÀrhemma, vi ska försöka hitta ett stÀlle att koka knÀck pÄ (om vi nu hittar nÄn grÀdde).




Kommentarer
Anonym

Vi har det jÀtte bra och Àr mycket mÀtta och belÄtna efter god julmiddag hos Jimmy och Veronica

2015-12-24 @ 17:42:32
Anonym

Vi har det jÀtte bra och Àr mycket mÀtta och belÄtna efter god julmiddag hos Jimmy och Veronica

2015-12-24 @ 17:42:33


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande mÄnaderna spenderar vi Äterigen i Asien, vi byter bara lÀnder.. Börjar en mÄnad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska Àven denna resa hÀlsa pÄ orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas pÄ att se nÄgra denna resa bara), sola och bada vid vita strÀnder, ut pÄ djungelÀventyr och Àven försöka hitta oss sjÀlva med hjÀlp av lite yoga.. GÀller samma sak nu som förra gÄngen: Kommentera mycket och ofta, sÄ ska vi svara i mÄn av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0