Mot Panglao

Gott nytt år får vi lov att säga, det har hunnit blivit 2016 och vi har nu varit i Dauin i 5 dagar. Vi firade nyår här med att äta en 7-rätters middag på resortet vi har dykt med. Mycket gott och väldigt trevligt. Sedan följde vi med några från personalen in till Dumagetti för att fira in tolv-slaget. Hade en väldigt kul och trevlig nyårsafton. 

Vi skulle egentligen ha dykt på nyårsafton, men både jag och Marielle var lite förkylda och Marielle hade även feber. Så vi avstod och tog två dager utan bad och dykning.

Men dyka har vi hunnit med och dykningen har varit helt fantastisk! Massa små, coola saker som man inte ens visste fanns. Wow! Var till Apo Island en dag också och där såg vi större saker som typ sköldpaddor och ett väldigt välmående korallrev med fina färger. Kul och se som lite omväxling. Men allra bäst gillar vi dom små sakerna längs Dauin-kusten. Blir så imponerad av alla divemasters som hittar frogfish stora som halva lillfingernageln, hökögon deluxe!

Idag beger vi oss av mot Panglao och Alonabeach för lite sol och bad innan våra dagar i Fillipinerna är över. Den 9e åker vi Till Singapore. Får se hur det ser ut med internet på nästa destination, men skriver snart igen! :)

/Elin 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0