diving diving diving

Slappa dagar, slappa nätter, vi har det chill här. Ett dyk om dagen, är bra för magen. Nej då, men vi trivs som fisken i vattnet här. höhö (sa bonden)
Barracuda point (entot point) levererar, och nudibranch, lionfish, turtle, crocodilefish, scorpionfish, sharks, orangutangcrab, candycrab, muray eel, schooling barracuda och jackfish, moorish idol, nemos, triggerfish, sweetlips, banded boxershrimp och flamboyant cuttlefish är saker vi ser allt som oftasts, titt som tätt även en seahorse eller två och var och varannan dag en ornated ghost pipefish.

Igår flyttade vi till ett lyxigare rum, för vårat rum skulle rivas. Wow tänkte vi, schysst, utan extra kostnad skulle vi få sova i privat rum istället för dorm, få aircondition istället för fläkt och få en riktig dusch istället för en hink! När vi flyttat in alla våra saker insåg vi hur mycket vi skulle sakna vårt gamla rum.... Ingen toaring, inga krokar att hänga saker på, ingen spegel, bara ett täcke att dela på, och fan va kallt det är med aircon! Dessutom ligger det långt ifrån restaurangen (=långt till vatten och mat och sällskap).... Som tur är flyttar vi tillbaka till ett nytt rum som liknar vårt gamla imrogon. Vi ska nog överleva!
Än så länge längtar vi inte hem, inte ens lite. Speciellt inte när vi läser facebook uppdateringar om snö..... Klart vi saknar er allihopa men vi ses ju snart ändå. Tiden går alldeles för fort här!

ps google är bra om ni vill se bilder på det vi ser.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0