Mat mat mat!

Nu sitter vi inne pa internetcafeet i Semporna igen. Bestamde oss lite spontant for att aka in idag ocksa. Vi hade anda inte tankt gora nagat dyk och lite lyxiga mat tackar vi ju inte nej till. Var plan ar att ata pizza och lasagne och appelcrumble pa Scuba Junkies restaurang, nomnomnom. Men dom oppnar inte forran on nan halv timme, sa vi passar pa att fordriva tiden har. Maste ju uppdatera bade er och oss sjalva om vad som hander! Sedan sa ska vi shoppa med oss lite frukt, youghurt och flingor tillbaka till on. 
 
Vad har vi gjort sedan sist da?
Rutinerna rullar pa som vanligt och tiden springer ivag. Idag ar det en vecka kvar tills vi maste lamna Mabul, pa riktigt denna gang. Det kanns ju faktiskt lite sorgligt. Vi vill fortfarande inte byta ut 30 grader och dykning mot minusgrader och kyla.. Men that's life. Nagongang maste vi ju komma hem. Vi saknar ju saklart alla er dar hemma, men det vore battre om ni packade era vaskor och kom hit istallet! Bra plan va? :D 
Annars sa har vi hunnit med att dyka pa Sipadan tva ganger till sedan sist. Igar gjorde vi aven ett nattdyk vid Mabul. Det var riktigt coolt. Helt kolsvart runtomkring, bara ficklamporna som lyste upp vagen for oss. Man vet inte vad som ar runt omkring, sa man far vara varsam over vart man satter fotterna sa man inte kraschar in i en scorpionfish. Det skulle inte vara nagon hojdare eftersom dom ar ganska sa giftiga. Vi sag manga coola saker som man inte ser under dagtid. Vi planerar aven att gora ett sunsetdive nagon dag innan vi aker harifran.
 
Fortfarande inget internet pa on, sa daligt med update och daligt med bilder. Sorry for det! Men nar vi kommer hem sa ar det bara att titta forbi oss for dom som vill ha en liveupdate. Det ar som sagt inte langt kvar tills vi ar hemma igen... Far se om vi kan gora nagon mer update innan dess. Har forhoppningvis WiFi nar vi overnattar i KK, sa da kommer det nog en update. Men det ar fort om en vecka. Ha det bra tills dess! For vi ska definitivt njuta av var sista vecka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0