Bergsbestigarna

Nu har vi bestigit Langkawis högsta berg Mount Mat Cincang, 700 meter över havet. Vi känner oss mycket duktiga! Mycket fin utsikt och det fläktade alldeles lagom där uppe. Vi blev nog lite inspirerade av Oscar och Bosse som börjar sin 5 dagar långa vandring upp på ett 7000 meter högt berg idag.

Det springer runt vilda apor längs med vägarna här på Langkawi, så när vi skulle åka hem så bad vi taxi chauffören stanna ifall vi såg se någon apa längs med vägen. Tog väl ca 5 minuter så stannar chauffören och precis utanför bildörren posar en liten apa. Vi frågar om det är okej att öppna dörren och det var det, apan var bara en halv meter ifrån oss. Mycket cool känsla måste jag säga!

Nu sitter vi och käkar lite lunch, blev pasta idag. Sen ska vi ner på stranden och pressa ett tag. Hoppas på lite happy hour också. :)Den fina utsikten från toppen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0