Pantai CenangLangkawi, vad tycker vi om Langkawi? Det är väldigt fint här, stranden är låååång, bred och vit. Här behöver man inte trängas. Vattnet är varmt och blått, man kan roa sig med diverse typer av vattensporter om man vill det, eller bara lata sig i skuggan.

Maten är god, mestadels seafood, men inte billigt. Öl och drinkar kostar typ inget. Vi gillar taxfree, happyhour och ladiesnight! (gratis öl till alla tjejer)

Det finns massörer i varje hörn så idag avslutade vi vår stranddag med en timme i deras händer. Absolute lovely!

Än så länge har vi inte hittat stämningen här dock.... Det är lowseason så inte särskilt många människor i krokarna vilket gör att man känner sig lite ensam. Vi gick och la oss ganska tidigt igår så vi får se om den saken ändras idag. Verkar vara många nattugglor här för överallt serveras det frukost till kl 18 och ingenting är öppet före 11.

/Marielle


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elin och Marielle

Hej, Nu var det dags igen - Asien here come! Dom tre kommande månaderna spenderar vi återigen i Asien, vi byter bara länder.. Börjar en månad i Filippinerna med sol, bad och dykning och avslutar med 60 dagar i Indonesien. Vi ska även denna resa hälsa på orangutanger, dyka ner till valhajar (hoppas på att se några denna resa bara), sola och bada vid vita stränder, ut på djungeläventyr och även försöka hitta oss själva med hjälp av lite yoga.. Gäller samma sak nu som förra gången: Kommentera mycket och ofta, så ska vi svara i mån av internetuppkoppling och intresse!

RSS 2.0